Login Tecnet

Referințe

Dorin Ciorpac
EDI Specialist

“Procesul de transmitere/recepționare mesaje electronice dezvoltat impreună cu providerul Tecnet este un proces automatizat, complex ce implică verificarea si validarea informațiilor pentru a asigura o acuratete completă a mesajelor transmise. Ne bucurăm că am ales sa colaboram cu Tecnet si suntem multumiti de serviciile oferite fiind deschisi si de incredere.”

Delia Munteanu
Head of Credit Control

„Apreciem calitatea foarte buna a serviciilor si mai ales a solutiilor oferite de partenerul nostru Tecnet, cat si comunicarea cu echipe de exceptie. Am realizat impreuna proiecte extraordinare in care timpul de implementare si timpul de raspuns au depasit in mod favorabil asteptarile. Avem o colaborare cu foarte multe beneficii si suntem recunoscatori echipei Tecnet.”

Alina Macovei
Head of Supply Chain Beauty Care Romania

„Recomandăm colaborarea cu partenerul nostru Comtec Net, operatorul Platformei Tecnet atât pentru interfața „User Friendly” a aplicației, soluțiile tehnice și mentenanța, cât și pentru echipele de excepție care ne asigură suport calitativ, rapid și eficient de fiecare dată când transmitem o solicitare urgență.”

Mihaela Ioan
USCE Master Data Coordinator

“Tranzitarea mesajelor prin intermediul platformei Tecnet EDI a condus la o mai bună comunicare cu partenerii de lucru, cât și la ușurarea procesării informațiilor de către departamentele implicate în întreg procesul de distribuție, optimizând atât procesele interne Unilever cât și procesele partenerilor implicați în fluxul de comunicație.”

Gabriela Chircu
Proiecte și Proceduri

„Recomandăm colaborarea cu partenerul nostru, providerul Comtec Net și implicit folosirea Platformei TECNET pentru a avea rezultate eficiente în transmiterea comenzilor și a facturilor în format electronic.”

Ramona Olaru
Business Support Manager

„Recomandăm cu încredere partenerul Tecnet pentru profesionalismul de care a dat dovadă pe parcursul perioadei de implementare a sistemului ERP actual, dar și în momentele în care au fost solicitate noi dezvoltări sau modificări în cadrul Platformei Tecnet.”

Peticila Diana Yvonne
Customer Service Specialist

„Cel mai important beneficiu al utilizării Platformei Tecnet EDI constă pe de o parte în recepționarea rapidă a comenzilor, iar pe de altă parte în transmiterea facturilor către clienți la momentul generării lor, având ca rezultat imediat plata mult mai rapidă a facturilor etc.”

Gabriel Gavan
Local Applications & Release Manager

“Recomandăm cu încredere platforma Tecnet pentru ușurința în utilizarea aplicațiilor, expertiză, viteza de reacție, cât și nivelul de implicare de care a dat dovadă pe întreg parcursul colaborării.”

MARIANA ILAS
Customer Service Manager

„Privind colaborarea pe o perioadă foarte mare de timp cu Tecnet pot confirma: colaborare perfectă, echipă proactivă , rapiditate în comunicare cu clienții, reducere simțitoare de costuri, reducere timp încasare plăți, rapiditate, oameni minunați, deschiși la proiecte noi, implicare și promptitudine în implementare clienți noi EDI. FELICITĂRI! echipei TECNET si mult respect.”

Bogdan Buzdughina
Operations Manager

„Echipa Tecnet este foarte competitivă și se străduiește să rezolve orice problemă într-o perioadă scurtă de timp. Platforma Tecnet este intuitivă și ușor de folosit. Apreciez expertiza și abilitatea echipei de a oferi soluții. Sunt oameni extraordinari! Recomandăm cu încredere!”